Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (6.22 secunde)
Ce se intampla cu acest mare Grup american de este atat de greu de lucrat cu acesta? Ce se intampla cu reprezentantii nostri de la Ministerul Transporturilor si a din CNADR de nu reusesc sa gaseasca solutiile care sa deblocheze un blocaj atat de scump pentru noi?
La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu Bd. Dacia, a accidentat-o pe O.
Cazurile stranii de la Voronej (Autor: ... FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
Cura de slabire ce prevede mancatul din doua in doua ore. Se tine timp de o saptamana si asigura slabirea cu 1 kg. Cura poate fi repetata pana la obtinerea rezultatului dorit.
Ora de iarna se aplica, in fiecare an, in ultima noapte de sambata spre duminica din luna octombrie. Astfel, in noaptea de 28 spre 29 octombrie 2017, ora 04:00 devine ora 03:00.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Ora 10,00. Surse politice au dezvaluit ca potrivit unui sondaj de opinie facut pana la ora 10, de catre un institut de sondare a opinie publice, PSD conducea cu 33 %.
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor. Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L).
Guvernul si-a asumat marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc. • Ora 11:15:
Pentru a fluidiza accesul la ghiseele Administratiilor Financiare si a Trezoreriei, Directia Generala a Finantelor Publice Bihor vine in intampinarea celor care trebuie sa plateasca taxa de poluare auto. Astfel, programul Trezoreriei a fost prelungit de la ora 16:00 la ora 18:30.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Festivalul BUCURESTII LUI CARAGIALE va avea loc in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, organizeaza in perioada 1 - 6 noiembrie 2016, cea de-a V-a editie a Festivalului BUCURESTII LUI CARAGIALE.
Festivalul Adrian Paunescu revine la Craiova cu mari artisti / Printre invitatii din acest an: Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
In calendarul popular, in aceeasi zi se sarbatoresc Sanzienele, fiinte mitologice care, in imaginatia colectiva, capata infatisarea unor fete invesmantate in ii, purtand pe cap cununi din spice de grau si din sanziene, plante ce infloresc in aceasta perioada.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu. Trei zile de poezie. ... Vineri, 19 iulie 2013 • Ora 17.00:
Alerta de ploi, vant puternic si grindina. Meteorologii au emis Cod Galben pentru 26 de judete, pana joi Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua atentionari Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, vant puternic si grindina, valabile in 26 de judete.
Aparatul de zbor, care se indrepta spre Mihail Kogalniceanu, efectua o misiune medicala. Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitata, dar a murit la spital. ... Spre dimineata, scafandrii au gasit si trupul neinsufletit al asistentei, cel de-al patrulea membru al echipajului.
google-analytics.com